Avdelning

Content Development

Connect

Vi tror på nära samarbete i hela organisationen för att ge våra kunder det bästa varje dag. Vi värdesätter mångfald och vi är stolta över att fungera som förebilder vad gäller walk the talk och få saker utförda.

Läs mer om vår teknik- och produktutvecklingsavdelning.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Karnov Group

Karnov Group is founded on one man’s belief that access to the rule of law is the pillar of true democracy, thus being the backbone of our society.

After almost 100 years, this belief is still at the core of our organization, and consequently at the core of our work of making the law accessible, shareable and debatable.

BETTER DECISIONS, FASTER.

Vår värdegrund- The Karnov Group Identity

Vi har fyra värderingar som genomsyrar vår skandinaviska verksamhet.

 

Värdegrundsbild.jpg

 

Customer Centricity
Med kunden i  fokus sätter vi kundens upplevelse främst i allt vi gör. Att känna våra kunder är kärnan till  hållbar innovativ utveckling. Som medarbetare känner du till hur just dina kunder arbetar och kan formulera hur vår verksamhet skapar unikt värde- vägledande och rådgivande.

Simplicity and Transparency
Vi vill att våra kunder, partners och författare vet vad vi står för, vad vi erbjuder och vilket värde vi skapar. Därför  levererar vi produkter och lösningar genom en öppen och tydlig affärsmodell. Som medarbetare har du en tydligt definierad roll där du har egna mål (Key Performace Indicators) kopplade till organisationens strategi, värdegrund och mål.

Quality
Vi strävar efter att leverera högsta kvalitet, i vår service, vårt innehåll och våra digitala lösningar. Våra kunder, partners och författare ska känna tillit till den information de hämtar från oss, där våra varumärken står som en garanti för högsta kvalitet- alltid. Som medarbetare skapar vi starkt innehåll, starka processer, starka system och program som ger kvalitet, stödjer verksamhetens mål och skapar lojalitet.

One Team- One Company
Våra länder, organisationer och avdelningar arbetar tillsammans, har gemensamma prioriteringar- tvärfunktionellt och gränsöverskridande. Vi vill skapa samarbete och synergier där våra strategier involverar hela organisationen- med öppenhet, förtroende och respekt. Som medarbetare är kommunikationen ärlig och öppen- vi talar med varandra, inte om varandra.

 

  • Culture Club Scandinavia

    Culture Club Scandinavia, ett team av medarbetare från Sverige och Danmark som arbetar för en gemensam kultur i Karnov Group. Det kan vara allt från att genomföra sociala evenemang till projekt för att skapa en trivsam arbetsplats för att främja gott samarbete över avdelnings- och landsgränser.

    Dessutom arbetar Culture Club för en inspirerande arbetsmiljö som skapar motivation i vardagen.

  • Pension, försäkring & föräldralön

    Vi erbjuder tjänstepension, kollektivavtalade försäkringar och föräldralön för dig som blir förälder.

Warfvinges väg 39
112 51 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Malmö Norra Vallgatan 70

Norra Vallgatan 70
211 22 Malmö Vägbeskrivning 08-622 14 00 Se sida

Stockholm Hälsingegatan 43

Hälsingegatan 43
113 82 Stockholm Vägbeskrivning karriar@karnovgroup.com 08-587 670 00 Se sida

Jobbar du redan på Norstedts Juridik, Karnov Group?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@karnovgroup.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor